Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

FUJIAN LEADING IMPORT AND EXPORT CO., LTD.

Klantenoverzichten
Hallo Teken, hebben wij uw lading ontvangen. Ik ben blij om u te vertellen dat de goederen goed uitgevoerd zijn geweest. Mijn cliënten zijn ook satisfied.keep de originele dienst

—— Martin

Ik ontving de Goederen, liet zeer Tevreden me, zo veel aangezien Kwaliteit ik hoop wij Prettige Samenwerking kunnen houden.

—— David

Laat zeer tevreden me, want uw productverkoop zeer goed is geweest, ik hopen u het blijft omhoog houden

—— Johnson

Ik ben online Chatten Nu

FUJIAN LEADING IMPORT AND EXPORT CO., LTD.

1 2 3 4 5 6 7
FUJIAN LEADING IMPORT AND EXPORT CO., LTD. FUJIAN LEADING IMPORT AND EXPORT CO., LTD. FUJIAN LEADING IMPORT AND EXPORT CO., LTD. FUJIAN LEADING IMPORT AND EXPORT CO., LTD. FUJIAN LEADING IMPORT AND EXPORT CO., LTD. FUJIAN LEADING IMPORT AND EXPORT CO., LTD. FUJIAN LEADING IMPORT AND EXPORT CO., LTD.
Handel Makende keet Toebehoren, materiële rekken steekproef kamer workshop workshop workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : OEM & ODM
Aantal werknemers : 110~200
Jaarlijkse omzet : 300-800
Opgericht Jaar : 2018
Export pct : 90% - 100%

BELANGRIJK de INVOER EN de UITVOERco. van FUJIAN, Ltd is een professionele OEM fabrikant van zakken, met inbegrip van Vouwbare niet Geweven Zak, Gelamineerde niet Geweven Zak, niet Geweven draag Zakken, niet Geweven Kruidenierswinkeltotalisator, niet Geweven Handtas, niet Geweven Wijnzakken, niet Geweven Ritssluitingszakken en enz.

Wij hebben een georganiseerde, schone en met airconditioning werkomgeving gevestigd. Onze werknemers zijn hoogst ervaren in productie en ook in kwaliteitscontroleprocédé. QC de inspecteurs controleren elk punt in elk te verzekeren productiestadium u precies wordt wat u verwachtte.

Voordelen:
1) Concurrerende/Redelijke Hoge Prijs, - kwaliteit en Snelle Levering.
2) Modieus, geschikt en duurzaam, speciaal ontworpen voor de jeugd.
3) Goede materiële, Geavanceerde technologie en Uitstekend vakmanschap
4) Wij offerring een brede waaier van kwaliteitszakken om aan de verschillende marktbehoeften te voldoen.
5) Wij kunnen u het best verzekeren Kwaliteit, Prijs, Ontwerp en de Dienst.

6)Fabrieksoem

BELANGRIJK de INVOER EN de UITVOERco. van FUJIAN, Ltd is een professionele OEM fabrikant van zakken 6+-JAREN. De aangepaste ontwerpkleuren/embleem/materiaal worden ingestemd met.

7)Norm van de bereik de Europese en V.S.

De redelijke prijs en de beste kwaliteit, alle materialen zijn vrije, azo-Vrije, Lage cadinium van Phthalte 7P, Laag lood en ontmoeten EN71, SHVC, CPSIA, enz.

8)Samenwerkingsmerken

Met meer dan 110 deskundige professionele arbeiders, goed-kent de Samenwerking met wat merken, zoals TOFFIFEEOCADOSAFE, enz.

9)De goede dienst

Een hoog efficiënt Verkoopteam om te antwoorden om het even welke twijfel van geschikte coustomers. Het krachtige ontwerpersteam kan recentste markteisen ontmoeten.

10)Vooruitgang het volgen

Volgen het in real time van het productieproces staat klanten toe om het productieproces direct te ervaren. Volg het ladingsproces om de verkoper van de goederen te verzekeren.

11)De dienst van de logistiekverklaring

ons bedrijf heeft een ondergeschikt logistiekbedrijf om met de inklaring van de lading samen te werken, en naadloos contact met de goederen, dan sparen de tijdkosten voor de klanten op te nemen.


De sleutel van ons succes is eerst „Goed geloof, kwaliteitsborging, de opperste klant, het ding met super waarde“. Wij hebben een hoog efficiënt team om onderzoeken van klanten te behandelen. Ons doel is „Klantentevredenheid, goede en goedkope producten en een win-win situatie“. Wij streven naar oprechte samenwerking met alle geinteresseerde bedrijven.

Onze productenuitvoer naar markten overzee, als snel ontwikkelend bedrijf, verheugen wij ons op het verhogen van onze samenwerking met alle typesbedrijven in de wereld. Als u in sourcing zakken geinteresseerd bent, gelieve te aarzelen niet om ons vrij te contacteren. Wij zullen uw betrouwbare partner zijn.

Contactgegevens
FUJIAN LEADING IMPORT AND EXPORT CO., LTD.

Tel.: 86-592-5759197

Fax: 86-592-5759197

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)